Het zit erop!

Ongelooflijk, wat een reis was dit! 
Ik ben blij en opgelucht dat ik er goed doorheen gerold ben en alles goed doorstaan heb. De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze, en dat was ook zo! De laatste week in quarantaine was niet makkelijk. Best veel botpijn, hoofdpijn, moe en een kaakontsteking gehad. Maar het was niet voor niets: gisteren mijn laatste infuus gehad en sindsdien voel ik me weer goed!
Vandaag nog lekker een dag doorbrengen op het dakterras, genieten van mijn vrijheid😁 en de vrienden die we hier gemaakt hebben. Het was fijn om dit samen met hen mee te maken, ga ze nog missen thuis 🥹
En wat was het fijn om deze ervaring met Marit Roloff-Lamers te delen, super dankbaar dat ze dit met mij wilde aangaan! ❤️We hebben heel wat lol gehad samen, en gelukkig waren de meeste tranen hier, tranen van geluk (zoals op onderstaande foto, gisteren na afloop van de behandeling)…
Ik wil iedereen nogmaals bedanken die heeft geholpen om me hier te krijgen, zonder jullie had ik deze kans nooit gehad. Nu kan ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk, hopelijk met ms die stilstaat💪
Morgen vliegen we naar huis, zo fijn om straks iedereen weer om me heen te hebben! Kan niet wachten❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *