Hier weer een update vanuit Mexico..

De tweede chemo is ook achter de rug, daar heb ik best wat last van gehad. Misselijkheid en hoofdpijn en ontzettend moe. Na een paar dagen nam dit af gelukkig. Na de tweede chemo krijgen we wat rust. Ongeveer een week lang krijg ik twee keer per dag injecties die er voor zorgen dat mijn stamcellen zich gaan vermeerderen waarna ze straks geoogst kunnen  gaan worden.

Even bijkomen nu dus, en ook genieten van het zonnetje hier.

We hebben deze week ook een toer door de stad gehad samen met onze chauffeur. Hebben we toch iets van Mexico kunnen zien, ondanks dat we het busje niet uit mochten. Erg leuk, ik kreeg er zelfs een beetje een vakantie-gevoel van!

Gisteren was een rare dag, onze haren werden afgeschoren. Dit ivm de hygiëne voordat ze vanzelf uit gaan vallen. Even niet leuk, maar het is me alles meegevallen. We zitten hier allemaal in hetzelfde schuitje dus allemaal kale koppies nu. Alles voor het goede doel

Komende dagen zijn nog rustig, dus weinig nieuws. Vrijdag wordt weer spannend, dan wordt de pick-line gezet waardoor straks de stamcellen geoogst gaan worden. Zaterdagochtend gaat dit plaatsvinden, waarna gelijk weer een chemo-ronde gepland staat van 5 uur. Lange dag dus!

Voor nu voel ik me prima, hopelijk kan ik dat in mijn volgende update nog steeds zeggen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *