Update vanuit Mexico!

Na een emotioneel afscheid op Schiphol en een lange vlucht, zijn we zondagavond om 23.00 lokale tijd veilig aangekomen in Mexico. We werden op het vliegveld opgehaald door Manuel, onze chauffeur de komende 4 weken. Na een hobbelige rit van 2.5 uur door de drukte kwamen we in het gebouw aan.

We hebben een appartement in het COR-gebouw, waar we verblijven  met 23 andere ms-patienten. Het personeel is superlief en het ontbreekt ons aan niets. Het eten is perfect, elke dag keuze uit verschillende gerechten wat we kunnen laten bezorgen op onze kamer of op het dakterras. Op het dakterras kunnen we relaxen, een spelletje doen en kletsen met onze mede-strijders. Als we boodschappen nodig hebben hoeven we Manuel maar te appen en hij gaat naar de Wallmart. Elke dag komen ze ons appartement poetsen en om de 3 dagen wordt onze was gedaan.

Maandag heb ik de hele dag onderzoeken gehad, zoals een hartonderzoek, bloedafname, longfoto’s enz. Dinsdagochtend door de MRI geweest en de rest van de dag lekker vrij gehad.

Woensdagochtend nog een paar gesprekken met artsen en uiteindelijk het gesprek met dokter Ruiz zelf, die het verlossende woord gaf dat ik gezond ben en de behandeling kan ondergaan.  Toch best een grote opluchting! Ook best spannend, ik ga de zwaarste chemo krijgen.

Dan ook maar meteen doorpakken! Na het verlossende gesprek even wat gegeten en daarna meteen aan de chemo. Momenteel is de chemo zo’n 2.5 uur aan het inlopen en ik voel me nog prima. Hopelijk blijft dit zo… Let’s kill the MS!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *