We hebben het gehaald!

Ongelofelijk! We zijn er! Ik kan het niet bevatten… Ik was bang dat ik het bedrag nooit bij elkaar zou krijgen, laat staan ook nog in zo’n korte tijd.. In 9 weken tijd heb ik mijn doel behaald.
Wat ben ik dankbaar voor alle mensen om me heen, voor de hartverwarmende berichten, medeleven, hulp, donaties (groot of klein), bloemen, kaarten en zo trots op mijn kinderen voor wie dit ook een emotionele periode is geweest.

Uit de grond van mijn hart: enorm bedankt allemaal! Zonder jullie was me dit nooit gelukt!

25 september vlieg is samen met mijn nicht Marit naar Mexico om daar op 26 september aan de behandeling te beginnen. Tot die tijd neem ik even mijn rust na deze hectische weken, om dan vol energie het gevecht met MS aan te gaan!

Ik zal jullie straks vanuit Mexico op de hoogte houden hoe het met me gaat dmv updates op FB,Insta en de website.
Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *